top of page
Pakkausteknologia Tuusula Kerava
PromisaLogoPerus150pxwhite.png

PAKKAUSKONEIDEN KONSULTOINTI

Pakkauslinjaston laitteiden valinnan ja kunnossapidon konsultointi

3000pxMikaHuttunen-Promisa-Linja.jpg

Etsitkö ratkaisuja elintarvikkeiden tehokkaalle ja hygieeniselle pakkaamiselle?

Harkitsetko pienpanimon perustamista tai laajentamista ja tarvitset asiantuntijan neuvoja tuotantolinjojen hankinnassa sekä käyttöönotossa?

Oikeilla pakkausteknisillä ratkaisuilla saadaan lisää tuottavuutta, toimintavarmuutta ja kustannussäästöjä.

Minulla on 17 vuoden kokemus panimotyöstä Sinebrychoffin Keravan tehtaalla täyttö- ja pakkausosaston osastopäällikön tehtävissä. Koulutukseltani olen panimomestari ja LVI-insinööri.

Ota yhteyttä!

TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITO – KOULUTUSPAKETTI

Applying Oil to Chain of Garage Door

Koneet ja laitteet vaativat ajoittain huoltoa ja kunnossapitoa. Teollisuudessa tämä on merkittävä seikka, johon tarvitaan riittävää osaamista. Henkilöstön kouluttaminen ulkopuolisen ammattilaisen avulla on yksi hyvä ratkaisu. Sillä voidaan saavuttaa säästöjä koko laitteen elinkaaren aikana.

Tarjoan koulutuspakettia, jossa läpikäydään kunnossapidon teoriaa aina laitteiden vikaantumisesta varaosavaraston optimointiin ja työturvallisuusasioihin asti. Koulutus voidaan räätälöidä kohteeseen ja painotuksia säätää tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä!

Pakkausteknologian tietotaitoni on käytettävissänne

fHuttunenKoffPysty.jpg

Olen vuosia kilpailuttanut parhaat ratkaisut kansainvälisiltä toimijoilta, ottanut käyttöön ja valvonut toimituksia ensimmäisestä tiedustelusta pakkauslinjojen käyttöönottotestauksiin.

Uuden linjan hankinta on aina iso investointi. Tuotantolinjojen hankinta ja käyttöönotto on ydinosaamistani. 

Pitkä kokemukseni elintarviketeollisuuden tuotannon johtotehtävistä antaa näkemystä myös muihin alan haasteisiin.

Esimerkiksi uudet ratkaisut hygieniatason parantamiseksi sekä tuoteturvallisuuden varmistamiseksi kuuluvat osaamisalueisiin. Tavoitteena tulee olla pesuihin menevän aika- ja energiahukan vähentäminen sekä kemikaalikuormituksen pienentäminen.

Nykyään on tarjolla lukuisia erilaisia kustannustehokkaita ratkaisuita tuotannonaikaiseen hygieniatason parantamiseen ja kemikaalikuormituksen vähentämiseen, jolloin edellä mainitut päämäärät saavutetaan kohtuullisin kustannuksin ja laitteiden käyttöastetta pystytään parantamaan.

Ota yhteyttä!

bottom of page