Pakkauslinjaston laitteiden valinnan ja kunnossapidon konsultointi

Mika Huttunen Pakkauslinja

Etsitkö ratkaisuja elintarvikkeiden tehokkaalle ja hygieeniselle pakkaamiselle?

Tai ehkä harkitset pienpanimon perustamista ja tarvitset asiantuntijan neuvoja tuotantolinjojen hankinnassa sekä käyttöönotossa?

Oikeilla ratkaisuilla pakkaamisessa saadaan lisää tuottavuutta, toimintavarmuutta ja kustannussäästöjä.


Teollisuuden kunnossapito

Pakkauslinjastot vaativat ajoittain huoltoa ja kunnossapitoa. Teollisuudessa tämä on merkittävä seikka, johon tarvitaan riittävää osaamista. Henkilöstön kouluttaminen ulkopuolisen ammattilaisen avulla on yksi hyvä ratkaisu. Sillä voidaan saavuttaa säästöjä koko laitteen elinkaaren ajalta.

Tarjoan koulutuspakettia, jossa läpikäydään kunnossapidon teoriaa aina laitteiden vikaantumisesta varaosavaraston optimointiin ja työturvallisuusasioihin asti. Koulutus voidaan räätälöidä kohteeseen ja painotuksia säätää tarpeen mukaan.


Mika Huttunen

MIKA HUTTUNEN
pakkauskoneiden konsultti

Puh. 0103380200
info@promisa.fi

Pakkausteknologian tietotaitoni on käytettävissänne

Olen vuosia kilpailuttanut parhaat ratkaisut kansainvälisiltä toimijoilta, ottanut käyttöön ja valvonut toimituksia ensimmäisestä tiedustelusta pakkauslinjojen käyttöönottotestauksiin.

Uuden linjan hankinta on aina iso investointi. Tuotantolinjojen hankinta ja käyttöönotto on ydinosaamistani. 

Pitkä kokemukseni elintarviketeollisuuden tuotannon johtotehtävistä antaa näkemystä myös muihin alan haasteisiin.

Esimerkiksi uudet ratkaisut hygieniatason parantamiseksi sekä tuoteturvallisuuden varmistamiseksi kuuluvat osaamisalueisiin. Tavoitteena tulee olla pesuihin menevän aika- ja energiahukan vähentäminen sekä kemikaalikuormituksen pienentäminen.

Nykyään on tarjolla lukuisia erilaisia kustannustehokkaita ratkaisuita tuotannonaikaiseen hygieniatason parantamiseen ja kemikaalikuormituksen vähentämiseen, jolloin edellä mainitut päämäärät saavutetaan kohtuullisin kustannuksin ja laitteiden käyttöastetta pystytään parantamaan.   


 

Yhteistyössä