Tätä on Pientaloisännöinti

Pientaloisännöijä toimii talonmiehenä, kotitalkkarina ja vastuuhenkilönä isommissa remonteissa vanhan ajan periaatteilla ja asenteella, mutta modernilla osaamisella.

Promisa Oy:n kanssa tehtävä Huoleton-sopimus on räätälöity omien toiveittesi sekä kotisi tarpeet huomioiden. Tavoitteena on pitkäaikainen ja suunnitelmallinen yhteistyö talosi parhaaksi ja Sinun henkilökohtaisten toiveiden täyttämiseksi.

Yleisimpiä kohteita Huoleton-sopimuksessa ovat nurmikon leikkaus, lumityöt ja hiekoitus, rännien putsaus sekä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmien säätö ja kunnossapito, mutta paljon muustakin voidaan sopia. Sopimusasiakkaana sinulla on luonnollisesti aina yhteyshenkilösi puhelinsoiton päässä, kun apua tarvitaan.

Yhteydenottosi yhteydessä sovitaan tapaaminen, jossa kotisi tilanne ja tarpeet sekä toiveesi palvelun suhteen kartoitetaan. Tämän perusteella räätälöidään tilanteeseen parhaiten sopiva kokonaisuus ja tehdään tarjous.

IMG_6862.JPG

Asiakassuhteen alussa tapahtuu tarkempi taloon tutustuminen, jonka yhteydessä kartoitetaan talon tekniset järjestelmät ja talolle perustetaan oma huoltokirja tai jo olemassa oleva huoltokirja päivitetään ajan tasalle. Jatkossa kaikki kiinteistölle tehdyt huoltotapahtumat kirjataan huoltokirjaan.

Tutustumiskierroksella havaitut ongelmat korjataan ensitilassa ja talo saatetaan turvalliseksi ja toimivaksi asukkaan käyttää.

Promisa Oy:n asiakkaana asioit aina suoraan yrittäjän kanssa. Voit olla varma, että tarpeet ja toiveet menevät suoraan perille ilman välikäsiä.

Omalta yhteyshenkilöltäsi voit aina kysyä mitä vaan kiinteistön huolenpitoon liittyvää, koska hän tuntee talosi ja toiveesi. Säännöllisellä yhteydenpidolla varmistetaan asioiden sujuvuus ja teknisesti huoleton talo.

Promisa Oy:n kautta hoituvat myös kodin pienet remonttihommat, pienkonekorjaukset, polkupyörän keväthuollot, lamppujen vaihdot, TV-kanavien viritys, huonekalujen kasaamiset ja siirtelyt, yms., yms. Luettelon Pientaloisännöijän tehtävistä löydät täältä.

Sovitut asiat tehdään ajallaan ja projektit hoidetaan vastuullisesti.

Sotkut siivotaan aina ja paikat jätetään vähintään yhtä siistiin kuntoon, kuin ne olivat työn alkaessa. 

APUA LÄMMITYSJÄRJESTELMÄN UUSINTAAN

Oletko uudistamassa talosi tai taloyhtiön lämmitysjärjestelmää?

Minulta saat puolueetonta konsultointiapua eri järjestelmien vertailussa tai tarjouksien
arvioinnissa.

Lämmitysjärjestelmissä on paljon vaihtoehtoja. Tarjolla on ainakin ilmalämpöpumppuja, ilma-
vesilämpöpumppuja, öljylämmitystä, suoraa sähkölämmitystä, maalämpöä pintaputkilla tai porakaivolla, puu- ja hakekattiloita sekä edellä mainittujen erilaisia yhdistelmiä
lämminvesivaraajalla tai ilman.

Ei ole ihme, jos hämmentää.

Jokaisella kauppiaalla on yleensä tarjolla juuri sinulle se paras vaihtoehto, mutta ihan aina näin
ei ole.

Käyttämällä asiantuntijaa ajoissa, jo hankkeen alkuvaiheessa, vältyt turhilta neuvotteluilta sekä
tarjouksilta ja pystyt huolellisesti keskittymään aidosti toteuttamiskelpoisiin vaihtoehtoihin.

Apu on lähellä!