Lämmitysjärjestelmän uusinta – Helppo juttu!

Omakotiasujalle satelee tarjouksia lämmitysjärjestelmän uusinnasta.

Tarjoukset ovat toinen toistaan parempia, tietysti. Tarjolla on hurjan hyviä COP-arvoja ja paljon muuta.

Totuus käytännön tasolla voi kuitenkin olla jotain ihan muuta.

Lämmitysjärjestelmän valinta on aina tehtävä kohteen mukaan. Kaikki lämmitysjärjestelmät eivät toimi kaikissa kohteissa. Esimerkiksi 1950-luvun mitoitusarvoilla olevat patterit eivät riitäkään matalalämpöjärjestelmässä ja väärällä lämmitystapavalinnalla voi tulla tuvassa kylmä, etenkin talvella…

Väärin valittu lämmöntuottotapa saattaa vaatia kalliita lisäremontteja toimiakseen. Jos näihin lisäremontteihin ei haluta lähteä, niin uusi järjestelmä ei tuo mitään energiasäästöjä. Jos taas lisäremontit tehdään, saadaan uuden järjestelmän energiasäästöt toteutumaan, mutta kokonaisinvestoinnin takaisinmaksuaika kasvaa merkittävästi.

Suo siellä, vetelä täällä!

Asiantuntijaa kannattaakin käyttää viimeistään hetki ennen tarjouksen hyväksymistä. Paras hetki ottaa puolueeton asiantuntija mukaan hankkeeseen on siinä vaiheessa, kun alat suunnittelemaan lämmitysjärjestelmän päivitystä.

Riittävän aikaisella puolueettomalla asiantuntija-avulla varmistat, ettei aikaa kulu turhiin palavereihin ja eri firmojen tarjousten tulkintaan. Kun osaat pyytää tarjoukset suoraan oikeista laitteista, niin valmista syntyy tarvittaessa nopeastikin.

Puolueetonta asiantuntija apua on nyt tarjolla.

Promisa Oy, Mika Huttunen, P. 010 338 0200 tai sähköpostilla info@promisa.fi. Ota yhteyttä!

Seuraavassa blogissani käsitellään projektin hoitamista. ”Kuinka saan projektin onnistumaan”.

Mika.jpg

 

 

Terveisin Mika Huttunen

Puh. 0103380200
info@promisa.fi